Ρονάλντο – Επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο – Συνάντηση με Σόλσκιερ! (pics, vid)

Ρονάλντο – Επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο – Συνάντηση με Σόλσκιερ! (pics, vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο Μάντσεστερ και μετέβη στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, όπου συνάντησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το Μάντσεστερ κινείται σε ρυθμούς Ρονάλντο,  με τον Πορτογάλο να μεταβαίνει στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια και να συναντά τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Οι δύο άνδρες  συναντήθηκαν στο Κάρινγκτον, και είχαν μία συζήτηση σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Ο Ρονάλντο επέστρεψε στο μέρος όπου ξεδίπλωσε το ταλέντο του υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ αυτή τη φορά συναντήθηκε με τον πρώην συμπαίκτη και νυν προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο 36χρονος σούπερ σταρ έφτασε στο Κάρινγκτον, καθώς αποχώρησε από την Εθνική Πορτογαλίας λόγω τιμωρίας και έχοντας περάσει τον απαιτούμενο χρόνο καραντίνας.

Στο προπονητικό, εκτός από τον Σόλσκιερ, συναντήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του, έκανε βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του Κάρινγκτον, ενώ χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με τον Σόλσκιερ να «κουνάει το δάχτυλο» στον Κριστιάνο, με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να είναι άκρως χιουμοριστικά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ