Ποκετίνο : «Ο Ντέλε Άλι είναι ο κορυφαίος νέος του πλανήτη»

Ποκετίνο : «Ο Ντέλε Άλι είναι ο κορυφαίος νέος του πλανήτη»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έπλεξε το εγκώμιο του Ντέλε Άλι, χαρακτηρίζοντάς τον ως στον κορυφαίο νέο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Ο προπονητής της Τότεναμ σε δηλώσεις του σε αγγλικό μέσο ενημέρωσης έσταξε μέλι για τον παίκτη του τονίζοντας ότι δεν υπάρχει σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του. «Πάντα είμαι επικριτικός με τους παίκτες μου αλλά είναι δύσκολο […]

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έπλεξε το εγκώμιο του Ντέλε Άλι, χαρακτηρίζοντάς τον ως στον κορυφαίο νέο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Ο προπονητής της Τότεναμ σε δηλώσεις του σε αγγλικό μέσο ενημέρωσης έσταξε μέλι για τον παίκτη του τονίζοντας ότι δεν υπάρχει σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του.

«Πάντα είμαι επικριτικός με τους παίκτες μου αλλά είναι δύσκολο να κριτικάρεις τον Άλι. Συγκρίνοντάς τον με τους νεαρούς παίκτες ανά τον πλανήτη πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος. Πείτε μου έναν 21χρονο που είναι καλύτερος. Μπορεί να βρείτε έναν ισάξιο αλλά όχι καλύτερο. Μπορεί να μην είμαι αντικειμενικός αλλά για μένα είναι ο καλύτερος», υποστήριξε ο Ποκετίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ