Χαμπίμπ για Ρονάλντο – «Βαριόταν στην Ιταλία και ήθελε να επιστρέψει»

Χαμπίμπ για Ρονάλντο – «Βαριόταν στην Ιταλία και ήθελε να επιστρέψει»

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε τη Γιουβέντους για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Είναι ο γνωστό πως ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο «αετός» παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσικό μέσο του αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους ο Πορτογάλος σταρ επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, δήλωσε φαν του ιταλικού πρωταθλήματος και πήρε θέση στο δίλημμα Μέσι εναντίον Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην αθλητής του UFC στο «metro.uk»:

«Δεν θέλω να αποκαλύψω προσωπικά μηνύματα … Ο Ρονάλντο είπε ότι βαριόταν στην Ιταλία και ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία. Ούτε εγώ είμαι οπαδός του ιταλικού ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να αλλάξω την Premier League. Οποιαδήποτε ομάδα εκεί να προσφέρει θέαμα».

«Ο Κριστιάνο βρίσκεται στην κορυφή εδώ και 17 χρόνια. Το 2004 ήταν στον τελικό του EURO και τώρα είναι 2021 και σκοράρει ακόμα. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο φαινόμενο στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι ο Μέσι ήταν στην κορυφή του για περίπου 12 χρόνια και ο Κριστιάνο 17. Κατά τη γνώμη μου, ο Ρονάλντο είναι πολύ πιο ψύχραιμος, νομίζω. Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Αλλά αν στο παιχνίδι είναι ίσοι, τότε στο χάρισμα ο Κριστιάνο είναι πιο δυνατός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ