Ο σεφ του Κριστιάνο στη Γιουβέντους αποκαλύπτει το μυστικό της διατροφής του Πορτογάλου

Ο σεφ του Κριστιάνο στη Γιουβέντους αποκαλύπτει το μυστικό της διατροφής του Πορτογάλου

Ο Τζόρτζιο Μπαρόνε, σεφ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, μίλησε για την διατροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ και τα μυστικά της.

Το σώμα του Κριστιάνο Ρονάλντο τα λέει όλα από μόνο του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διατηρείται σε απίστευτη σωματική κατάσταση, κάνοντας την ηλικία των 36 ετών να μοιάζει απλά ένας αριθμός.

Ο Κριστιάνο έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές του, κάτι που φάνηκε και από την απόφασή του να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος λειτουργεί σαν ρομπότ στην καθημερινή του ζωή, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα προπόνησης, ξεκούρασης και διατροφής.

Για το τελευταίο μίλησε ο προσωπικός σεφ του Ρονάλντο επί μία τριετία στην Γιουβέντους, Τζόρτζιο Μπαρόνε, στην αγγλική εφημερίδα Daily Mirror. Ο Ιταλός μάγειρας άφηνε το εστιατόριό του στη Σαρδηνία για να αναλάβει την καθημερινή διατροφή του 36χρονου σούπερ σταρ στο Τορίνο, η οποία τόνισε πως δεν είναι ακριβή, αλλά περιέχει προϊόντα υγιεινά, οργανικά και φυσικά.

Για το χαμηλό ποσοστό λίπους που υπάρχει στο κορμί του Κριστιάνο, σχολίασε δεικτικά πως: «Πρέπει να προσέχεις το κορμί σου σαν να φροντίζεις την Φεράρι σου».

Με τι τρέφεται όμως ο Κριστιάνο; Αυτά που προτιμά είναι ψάρι, κοτόπουλο, μοσχάρι, αυγά, αβοκάντο και μαύρο ρύζι. Ωστόσο το μεγάλο μυστικό είναι άλλο και το αποκάλυψε ο Μπαρόνε: «Πρόκειται για το λάδι καρύδας. Ένα χορταστικό συστατικό που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προάγει την πέψη, βελτιώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και βοηθά στην καύση του κοιλιακού λίπους. Το χρησιμοποιούσα σε όλα τα φαγητά. Πίνει επίσης πολύ νερό, αλλά εμφιαλωμένο».

Ωστόσο, η διατροφή του Πορτογάλου συνδυάζεται με σκληρή προπόνηση και ξεκούραση. Όσο για το πότε προτιμά να τρώει; «Νωρίς το βράδυ, όχι πολύ αργά».

Ο Μπαρόνε εργάζεται κάθε χρονιά για έναν ποδοσφαιριστή, ενώ για τον Κριστιάνο έχει να πει τα καλύτερα: «Ο Κριστιάνο είναι πρωταθλητής για όλους: ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας σπουδαίος πατέρας, μια μεγάλη οικογένεια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ