Γκουαρντιόλα – «Προς το παρόν ξέρω ότι παίζουν»

Γκουαρντιόλα – «Προς το παρόν ξέρω ότι παίζουν»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένει κάποια νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τους Έντερσον και Ζέσους για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τη Λέστερ.

Ο Έντερσον και Ζέσους της Μάντσεστερ Σίτι έχουν τιμωρηθεί από την ομοπονδία της χώρας τους για την μη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται σε μία μικρή λίστα μαζί με τους Άλισον, Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Φρεντ, Ραφίνια και Τιάγκο Σίλβα, οι οποίοι τιμωρήθηκαν από την ομοσπονδία της Βραζιλίας με απαγόρευση συμμετοχής στις ομάδες τους για πέντε ημέρες λόγω της μη ενσωμάτωσης του στην Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Σίγουρα αυτή είναι μία πολύ περίεργη απόφαση και έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών συλλόγων στην premier league, καθώς κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί.

Σχετικά με αυτό το θέμα ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέφερε τα εξής:

«Προς το παρόν ξέρω ότι παίζουν, δεν έχουμε κάποια άλλη ενημέρωση για τους παίκτες. Θα περιμένουμε να δούμε το Σάββατο τι θα γίνει.

Δεν είμαι υπέρ της κοινής απόφασης, ας αποφασίσει ο καθένας για την ομάδα του. Εμείς θα δούμε το Σάββατο. Οι Αργεντίνοι πήγαν στη Βραζιλία και δεν μπορούσαν να παίξουν.

Οι Βραζιλιάνοι ταξίδεψαν και δεν μπορούν να παίξουν γιατί πρέπει να μπουν σε καραντίνα. Αν δεν πετάξουν, τιμωρούνται γιατί μένουν εδώ… Δεν βγάζει νόημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ