Σόλσκιερ – «Ο Κριστιάνο θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Νιούκαστλ»

Σόλσκιερ – «Ο Κριστιάνο θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Νιούκαστλ»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποκάλυψε, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ το Σάββατο.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι κόντρα στην Νιούκαστλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει το Σάββατο (11/9) την Νιούκαστλ για την 4η αγωνιστική της Premier League και σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός της Μάντσεστερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ:  

«Είναι καλός, φυσικά και έχουμε παρακολουθήσει την καριέρα του από τότε που έφυγε από εδώ, όλοι είναι χαρούμενοι που τον έχουμε πίσω, δείχνει χαρούμενος που επέστρεψε».

«Έχει πολύ καλή διάθεση, δουλεύει καλά και ανυπομονούμε για το ματς του Σαββάτου. Είχε μία καλή προετοιμασία με την Γιουβέντους, έπαιξε με την εθνική ομάδα της χώρας του και είχε μία καλή εβδομάδα μαζί μας.
Θα βρεθεί σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο για κάποιο διάστημα, αυτό είναι βέβαιο».

«Είναι ένα από τα εκείνα τα πράγματα. Ο Έντινσον είναι εξαιρετικός και έπαιξε πάρα πολύ καλά την περασμένη σεζόν. Ο Κριστιάνο τηλεφωνεί στον Έντινσον και μιλούν μεταξύ τους. Δίνοντας τη φανέλα του, δείχνει το σεβασμό που έχει για τον Κριστιάνο».

«Το ότι ο Κριστιάνο επικοινωνεί με τον Έντινσον, δείχνει και αυτό το σεβασμό του προς εκείνον. Είναι δύο κορυφαίοι επαγγελματίες και άνθρωποι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ