Φεμινιστικές οργανώσεις σκοπεύουν να διαδηλώσουν κατά του Κριστιάνο

Φεμινιστικές οργανώσεις σκοπεύουν να διαδηλώσουν κατά του Κριστιάνο

Φεμινιστικές οργανώσεις ετοιμάζουν διαμαρτυρίες στο Μάντσεστερ εξαιτίας της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ.

Αρκετές φεμινιστικές οργανώσεις θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δεύτερη φορά.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail φεμινιστικές οργανώσεις ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας κατά του πορτογάλου σούπερσταρ με σκοπό να φέρουν ξανά στο προσκήνιο την εξωγηπεδική του συμπεριφορά με μία υπόθεση βιασμού από το 2009.

Πιο συγκεκριμένα η Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα είχε κατηγορήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι το 2009 στο Λας Βέγκας την είχε βιάσει λίγο πριν ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο και έπειτα από ένα χρόνο συμφώνησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ύψους 320.000 ευρώ με ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Η υπόθεση αυτή κράτησε μέχρι το 2019 όπου και ολοκληρώθηκε η ποινική έρευνα με την αστυνομία να ανακοινώνει, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες, καθώς δεν μπορεί να αποδειχθεί ο ισχυρισμός αυτός. Μετά από αυτή την εξέλιξη η Αμερικανίδα άρχισε ένα νέο δικαστικό αγώνα και αυτή τη φορά ζητούσε 65 εκατομμύρια ευρώ καθώς τόνισε πως όταν υπέγραψε τη ρήτρα εμπιστευτικότητας ήταν πνευματικά μη ικανή για να αντιληφθεί τι γινόταν.

Αντίθετα, το νομικό επιτελείο του πορτογάλου σούπερσταρ δέχθηκε ότι υπάρχει διακανονισμός ωστόσο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχονται και την ενοχή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ