Ρονάλντο – Ένας «κόκκινος διάβολος» στο Θέατρο των Ονείρων (vids)

Ρονάλντο – Ένας «κόκκινος διάβολος» στο Θέατρο των Ονείρων (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη σημερινή (11/9, 17:00) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ και να γίνει ξανά... «κόκκινος διάβολος».

Η σημερινή μέρα (11/9) είναι μαρκαρισμένη στα ημερολόγια πολλών ποδοσφαιρόφιλων, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ», σε ένα παιχνίδι όμως που αναμένεται να μην είναι ένα απλό ματς.

Και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτό. Τι λόγος; Μα φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερσταρ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το δεύτερο ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους», έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια απουσίας του όπου αγωνίστηκε σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Μια σχέση αγάπης με τη Γιουνάιτεντ

Cristiano Ronaldo Going Back To Manchester United

Η σχέση του «CR7» με τον ιστορικό σύλλογο του Μάντσεστερ είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον είδε σε ένα φιλικό της ομάδας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σχεδόν αμέσως πείστηκε να τον αγοράσει. Με τα υπόλοιπα φυσικά αποτελούν μια πολύ όμορφη ιστορία ενός εκ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ρονάλντο πάτησε ξανά στο χορτάρι του Θεάτρου των Ονείρων, με τη Γιουνάιτεντ να γράφει σε χαρακτηριστική της ανάρτηση: «Είναι σπίτι». Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών άφησε τη χώρα και το σπίτι του για να εγκατασταθεί στην Αγγλία και να κυνηγήσει το όνειρο του που ήταν… απλό. Για εκείνον. Να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών. Η πόλη έγινε το δεύτερο σπίτι του κι αν μη τι άλλο κατάφερε τον προαναφερθέντα στόχο.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής

Cristiano Ronaldo: Manchester United signing to wear No 7 shirt again for club as Edinson Cavani takes No 21 shirt | Football News | Sky Sports

Πλέον λίγες ώρες χωρίζουν τον 36χρονο επιθετικό από να βρεθεί και πάλι στο γήπεδο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Οι οπαδοί του συλλόγου δεν βλέπουν την ώρα να τον δουν και πάλι να φορά τα κόκκινα και να κάνει τα δικά του στο χορτάρι.

Τον αποχωρίστηκαν ως έναν εντυπωσιακό ντριμπλέρ, που τραβιόταν στα άκρα του γηπέδου και προσπαθούσε να… αδειάσει με τα μαγικά του όποιον αντίπαλο έκανε το λάθος να τον αντιμετωπίσει. Τώρα θα ξαναβρεθούν με την κυνική… version αυτού του υπεραθλητή.

Μπορεί ο τρόπος παιχνιδιού του να άλλαξε με τα χρόνια. Να προσαρμόστηκε στις ανάγκες της κάθε ομάδας του. Όμως αυτό που έχει μείνει ίδιο είναι η δίψα του για ποδόσφαιρο. Να είναι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους 21 που βρίσκονται εκείνη στη στιγμή γύρω του. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να του αναγνωριστεί.

«Δεν έχω έρθει για διακοπές»

Ronaldo returns to Man Utd: Premier League awaits Cristiano again as City back down

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Κρισιάνο δήλωσε όσο πιο απλά μπορούσε πως δεν έχει πάει στο Μάντσεστερ για διακοπές, αλλά για να κερδίσει. Δεν θα γινόταν να κάνει αλλιώς. Είναι γεννημένος νικητής και δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του τίποτα λιγότερο από αυτό.

Και σίγουρα οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχουν κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουν. Όπου έχει πάει, σε όποια ομάδα έχει αγωνιστεί, τα «ασημικά» δεν έλειπαν ποτέ από την τροπαιοθήκη του. Αυτό επέστρεψε να κάνει και με στη Γιουνάιτεντ.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης λοιπόν περιμένει το «οκ» από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για να δει και πάλι τον Κριστιάνο Ρονάλντο να… μεταμορφώνεται σε «κόκκινο διάβολο» στο Θέατρο των Ονείρων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ