Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 3-0 – Απότομη προσγείωση για την Τότεναμ (Vid)

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 3-0 – Απότομη προσγείωση για την Τότεναμ (Vid)

Η Τότεναμ μετά το ιδανικό ξεκίνημα με το 3x3 στο πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα και μετά τις τρεις πρώτες νίκες την 4η αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας με 3-0. Οι γηπεδούχοι από το 75ο λεπτό και μετά πέτυχαν και τα τρία τέρματα με την Τότεμαν να μην μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Η Κρίσταλ Πάλας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αναζήτησε το γκολ από την αρχή του ματς. Στο 42ο λεπτό μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ όμως ο Λιορίς σταμάτησε το σουτ του Γκάλαχερ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με την Τότεναμ να μην απειλεί ιδιαίτερα.
Τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν ακόμα χειρότερα για την Τότεναμ μετά την αποβολή του Τανγκάνγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58ο λεπτό.

Η Κρίσταλ Πάλας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα έγινε ακόμα πιο επιθετική δυσκολεύοντας έτσι το έργο των φιλοξενούμενων. Η αρχή έγινε στο 75ο λεπτό όταν η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε πέναλτι αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντέιβις. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαχά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια η Τότεναμ κατέρρευσε και έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν ξανά στο 85ο λεπτό με σκόρερ τον Εντουάρντ αυτή τη φορά. Μάλιστα ο Γάλλος επιθετικός δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη καθώς πέτυχε άλλο ένα τέρμα στο 90ο λεπτό γράφοντας το 3-0 και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι.

Κρίσταλ Πάλας: Γκουάιτα, Γουόρντ, Αντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Κάλαχερ, Κουγιατέ (67′ Μιλόγιεβιτς), ΜακΑρθουρ, Ζαχά, Αγιού (87′ Ολισέ), Μπεντέκε

Τότεναμ: Γιορίς, Εμερσον, Τανγκάνγκα, Ντάιερ (12’ Ρόντον), Ρεγκιλόν, Γουίνκς (60’ Ντέιβις), Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Λούκας, Αλι, Κέιν

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ: 

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο (11/9)

Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 3-0
(75′ πεν. Ζαχά, 85′, 90+3 Έντουαρντ)

Άρσεναλ-Νόριτς (17:00)
Γουότφορντ-Γουλβς (17:00)
Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ (17:00)
Μπρέντφορντ-Μπράιτον (17:00)
Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ (17:00)
Τσέλσι-Άστον Βίλα (19:30)

Κυριακή (12/9)

Λιντς-Λίβερπουλ (18:30)

Δευτέρα (13/9)

Έβερτον-Μπέρνλι (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ