Σίρερ – «Δεν υπάρχει ελπίδα ή φιλοδοξία στη Νιούκαστλ – Είναι κούφια ομάδα»

Σίρερ – «Δεν υπάρχει ελπίδα ή φιλοδοξία στη Νιούκαστλ – Είναι κούφια ομάδα»

Ο Άλαν Σίρερ μίλησε με σκληρά λόγια για την αγωνιστική κατάσταση της Νιούκαστλ, μετά και την «τεσσάρα» που αποκόμισε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί ο Ρονάλντο να μετρά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, στη Νιούκαστλ, που ηττήθηκε με 4-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικρατεί «πανικός». Η ήττα της Νιούκαστλ ήταν η 3η στο πρωτάθλημα σε 4 παιχνίδια, και στο εσωτερικό της ομάδας επικρατεί η πλήρης απογοήτευση. Ο άλλοτε άσος της ομάδας, Άλαν Σίρερ, ξέσπασε μετά τη λήξη του αγώνα στο Όλντ Τράφορντ, λέγοντας πως η ομάδα είναι κούφια και δεν έχει κανένα στόχο, και καμία φιλοδοξία ούτε τη φετινή χρονιά.

«Νιώθω άσχημα που έχει γίνει έτσι το κλαμπ μου. Είναι καιρός τώρα που η Νιούκαστλ είναι κούφια, είναι ένα άδειο ποδοσφαιρικό κλαμπ», δήλωσε ο Σίρερ στην αθλητική εκπομπή «Match of the Day».

«Δεν υπάρχει ελπίδα ή φιλοδοξία, και πραγματικά έχω κουραστεί, να είμαι ειλικρινής. Είναι ένα επαναλαμβανόμενο «copy-paste» κάθε σεζόν. Ανανεώνουν τα συμβόλαια σε παίκτες, ακριβώς επειδή δε μπορούν να τους πουλήσουν», συνέχισε, φανερά εκνευρισμένος από την κατάσταση της ομάδας. Και μετά έχουν τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν να πάρουν νέους παίκτες, επειδή υπάρχουν αυτοί (σ.σ που δεν μπορούν να πουληθούν)», κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρώην άσος της Νιουκάστλ και ζητώντας να γίνει κάτι άμεσα που θα αλλάξει το ήδη βεβαρυμένο κλίμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ