Ο Χάμες ξέμεινε στην Έβερτον και θα παίρνει 250.000 λίρες την εβδομάδα!

Ο Χάμες ξέμεινε στην Έβερτον και θα παίρνει 250.000 λίρες την εβδομάδα!

Η Έβερτον δε μπόρεσε να πουλήσει τον Χάμες Ροντρίγκεζ και θα αναγκαστεί να «κουβαλήσει» το υπέρβαρο συμβόλαιό του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι

Η Έβερτον θα αναγκαστεί να «χρυσοπληρώνει» την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της, ενώ δεν την υπολόγιζε καν για το ενεργό της ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον Χάμες Ροντρίγκεζ για τον οποίο έγινε προσπάθεια να πουληθεί προκειμένου τα «ζαχαρωτά» να ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο, αλλά μάταια.

Ο Κολομβιανός αρνήθηκε προτάσεις που είχε από Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ και προφανώς δεν είναι διατεθειμένος να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ για λύση της συνεργασίας τους.

Οι πλουσιοπάροχες απολαβές του αποτελούν τον βασικό λόγο που παραμένει στην Έβερτον ο Χάμες κι ας ξέρει ότι δύσκολα θα κερδίσει θέση στο ροτέισον της ομάδας, αφού θα λαμβάνει 250.000 λίρες την εβδομάδα ή αλλιώς 1 εκατ. λίρες το μήνα!

Αφού η αποστολή πώλησης του 30χρονου μεσοεπιθετικού απέτυχε παταγωδώς, το βάρος πέφτει πλέον στον Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος θα πρέπει να βρει τρόπο να συμπεριλάβει στα πλάνα του έναν παίκτη που μέχρι πρότινος τον θεωρούσε σίγουρο για την έξοδο από την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ