Φέργκιουσον – «Δεν μπορούσα να φανταστώ τον Ρονάλντο να παίζει στη Σίτι» (vid)

Φέργκιουσον – «Δεν μπορούσα να φανταστώ τον Ρονάλντο να παίζει στη Σίτι» (vid)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν μπορούσε να φανταστεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε για την ανακούφιση που ένιωσε όταν είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει την υπογραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που είχε για να επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο και οι υπόλοιποι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, για την επιστροφή του Ρονάλντο. Πολλοί άνθρωποι έπαιξαν το ρόλο τους για την επιστροφή του Ρονάλντο. Προσωπικά, συνέβαλα γνωρίζοντας ότι ο Κριστιάνο ήθελε πραγματικά να επιστρέψει. Και αυτό ήταν σημαντικό. Λειτούργησε πολύ καλά.

Δεν θα έλεγα ότι είναι συναισθηματικό, αλλά είναι σίγουρα συναρπαστικό και επίσης νιώθω ανακούφιση. Μεγάλη ανακούφιση. Δεν μπορούσα να τον φανταστώ να παίζει στη Μάντσεστερ Σίτι. Μίλησα και με τους Γκλέιζερς κι έτσι ολοκληρώθηκε η επιστροφή του», ανέφερε χαρακτηριστικά πριν το ματς με τη Νιουκάστλ στο «Viaplay», ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ