Ο Γκουαρντιόλα θέλει σαν «τρελός» τον Τεό Ερναντές

Ο Γκουαρντιόλα θέλει σαν «τρελός» τον Τεό Ερναντές

Σύμφωνα με αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει σαν «τρελός» τον Τεό Ερναντές στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Μίλαν δεν θα τον αφήσει τόσο εύκολα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν σταματά ποτέ να κοιτά για την ενίσχυση της Μάντσεστερ Σίτι και αυτή τη φορά στο στόχαστρό του έχει μπει ο Τεό Ερναντές.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ της Μίλαν «αρέσει» πολύ στον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται σε Αγγλία και Ιταλία, τον θέλει σαν «τρελός» στους «Πολίτες».

Όπως επισημαίνεται, ο Γκουαρντιόλα παρακολουθεί πολύ στενά την εξέλιξη του Ερναντές τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα τα όσα γίνονται με τον Μπεντζαμίν Μεντί, δημιουργούν την ανάγκη για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τα άκρα της άμυνας.

Ωστόσο, η Μίλαν δεν θα κάνει εύκολη την ζωή του Γκουαρντιόλα. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Πάολο Μαλντίνι, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον για τον Ερναντές, βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφές με την πλευρά του παίκτη με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας του.

Αυτή μπορεί να εκπνέει το 2024, αλλά οι «ροσονέρι» θέλουν να τριπλασιάσουν τον ετήσιο μισθό του παίκτη, ο οποίος αμείβεται αυτή τη στιγμή με 1,5 ευρώ.

Επιπλέον και ο ίδιος ο Ερναντές νιώθει σημαντικός στα πλάνα του Πιόλι και δεν είναι στα άμεσα πλάνα του να αποχωρήσει από την Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ