Λίβερπουλ – Ο Κλοπ ζήτησε την απόκτηση του Λεβαντόφσκι

Λίβερπουλ – Ο Κλοπ ζήτησε την απόκτηση του Λεβαντόφσκι

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ζητήσει από την διοίκηση της Λίβερπουλ την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας και έχει βάλει σε πρώτο πλάνο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πολωνού επιθετικού.

Ο Λεβαντόφσκι ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπάγερν στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε, αλλά οι Βαυαροί δεν έκαναν δεκτό το αίτημά του.

Ωστόσο, το επόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του και η Λίβερπουλ θέλει να κινηθεί άμεσα για να τον κάνει δικό της.

Άλλωστε, το καλοκαίρι προχώρησε στην απόκτηση μονάχα του Ιμπραχίμα Κονατέ για το κέντρο της άμυνας, χάνοντας παράλληλα κάποιους σημαντικούς παίκτες, όπως τον Βαϊνάλντουμ.

Για το λόγο αυτό, ο Κλοπ έχει ζητήσει μια δυνατή μεταγραφή ώστε να κλείσει η ψαλίδα από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και την Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ