Κλοπ – «Ο Τιάγκο είναι σαν παίκτης γκολφ παγκόσμιας κλάσης»

Κλοπ – «Ο Τιάγκο είναι σαν παίκτης γκολφ παγκόσμιας κλάσης»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον Τιάγκο Αλκάνταρα παρομοιάζοντάς τον, μεταξύ άλλων, με κορυφαίο παίκτη του γκολφ λόγω της ακριβείας του παιχνιδιού του

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα κατά την μεταγραφή του στη Λίβερπουλ από τη Μπάγερν Μονάχου την περσινή σεζόν αλλά ο προπονητής των «ρεντς», Γιούργκεν Κλοπ είναι σίγουρος πως φέτος θα τα πάει ακόμα καλύτερα.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον 30χρονο μέσο, τον οποίο μάλιστα συνέκρινε με παίκτη γκολφ παγκόσμιας κλάσης λόγω της ακρίβειας που χαρακτηρίζει τον τρόπο παιχνιδιού του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κλοπ:

«Όταν ήρθε εδώ, κόλλησε Covid-19 και τραυματίστηκε. Αυτό φυσικά κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, αλλά έδειξε τι είδους παίκτης είναι και τι μπορεί να κάνει για εμάς. Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα που έρχονται. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και πολύ καλή προσωπικότητα και προφανώς παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Έχει υπέροχη οπτική και μπορεί να ρίξει τη μπάλα όπου θέλει, λίγο σαν παίκτης γκολφ, ένας  παίκτης γκολφ παγκόσμιας κλάσης. Προφανώς, μπορεί να το κάνει χωρίς σκέψη. Λατρεύω τον τρόπο που παίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ