Κλοπ για Τσιμίκα – «Ο Κώστας έπαιξε ένα κορυφαίο παιχνίδι»

Κλοπ για Τσιμίκα – «Ο Κώστας έπαιξε ένα κορυφαίο παιχνίδι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε ξανά τον Κώστα Τσιμίκα ο οποίος συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ μετά και το ματς με την Κρίσταλ Πάλας

Ο Κώστας Τσιμίκας σημειώνει τη μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη στη φετινή Λίβερπουλ και πραγματοποίησε μία ακόμα τέτοια στη χθεσινή (18/09) νίκη των «ρεντς» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αναγκάζοντας τον Γιούργκεν Κλοπ να σταθεί ξανά στην πολύ καλή απόδοσή του.

Μετά το παιχνίδι, ο 54χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας πραγματοποίησε ένα κορυφαίο παιχνίδι συμβάλλοντας τα μέγιστα μαζί με τους Φαν Ντάικ, Κονατέ και Μίλνερ για να διατηρηθεί ανέπαφη η εστία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Κονατέ. Νομίζω ότι όλοι είδαμε τι είδους δυνατότητες έχει, είναι απίστευτος. Η τεχνική, η κατανόηση του παιχνιδιού, είναι όλα εκεί, αλλά όταν είσαι νεαρός και είσαι ήδη έμπειρος όπως ο Ιμπού, στηρίζεσαι μερικές φορές σε αυτές τις δεξιότητες και η Premier League σου δίνει σκληρά μαθήματα. Μαζί με τον Βιρτζ (Φαν Ντάικ) και το Μίλι (Μίλνερ) λειτούργησαν πολύ καλά, και ο Κώστας έπαιξε επίσης ένα κορυφαίο παιχνίδι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ