Τούχελ για Καντέ – «Τον βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις και δεν πιστεύω πόσο καλός είναι»

Τούχελ για Καντέ – «Τον βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις και δεν πιστεύω πόσο καλός είναι»

Το εγκώμιο του Ενγκολό Καντέ έπλεξε ο Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό τεχνικό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο μέσο της Τσέλσι.

Ο Ενγκολό Καντέ είναι δίχως άλλο ένας από τους καλύτερους μέσους του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, με τις εμφανίσεις του και φέτος στην Τσέλσι να το αποδεικνύουν περίτρανα.

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε μετά τη νίκη επί της Τότεναμ, πλέκοντας το εγκώμιο του Γάλλου μέσου, αφού μεταξύ άλλων ανέφερε πως παρότι τον βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις δεν μπορεί να πιστέψει πόσο καλός είναι.

Οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ:

«Δεν ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα πρώτα 45 λεπτά. Υπήρξαν μερικές εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις στο πρώτο ημίχρονο από τους Κέπα και Τιάγκο Σίλβα, αλλά γενικά μας έλειπε η πρόθεση, η ενέργεια και η δυναμική στις μονομαχίες και τις διεκδικούμενες μπάλες.

Οταν όμως έχεις τον Ενγκολό, έχεις κάτι που θέλουν όλοι. Διαθέτει όλα όσα χρειάζονται στην μεσαία γραμμή. Εξαιρετικό ρυθμό εργασίας, ένταση, κερδισμένες μπάλες, επιδέξιο παιχνίδι χωρίς την μπάλα, με την μπάλα, τις ντρίμπλες, την ενέργεια και είχε κι ένα γκολ.

Τον βλέπω κάθε ημέρα στις προπονήσεις και είναι δύσκολο να πιστέψω πόσο καλός είναι. Είναι υπέροχος σε όλα τα παιχνίδια κατοχής που έχουμε στις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ