Τσέλσι – Προτεραιότητα η ανανέωση πέντε βασικών

Τσέλσι – Προτεραιότητα η ανανέωση πέντε βασικών

Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την Premier League και πλέον, στρέφει την προσοχή της στην ανανέωση πέντε βασικών ποδοσφαιριστών της.

Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωταθλήμα, όντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, στο προηγούμενο μεταγραφικό παζάρι απέκτησε τον Ρομέλου Λουκάκου και ο Βέλγος επιθετικός είναι το κλείδι μέχρι στιγμής στην πορεία της στην Premier League.

Πλέον, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης θέλει να κρατήσει το κορμό της και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους Ρούντιγκερ και Κρίστενσεν. Στην περίπτωση του Δανού αμυντικού είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τέσσερα χρόνια ενώ παραμένει αισιόδοξη ότι θα βρει την χρυσή τομή και με τον Γερμανό.

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι έχουν κάνει την πρώτη επαφή, τόσο με τον Ζορζίνιο όσο και με τον Καντέ, των οποίων τα συμβολαία εκνέουν το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, προετεραιότητα για την πρωτοπόρο της Premier League είναι ο Μέισον Μάουντ. Ο Αγγλος μεσοεπιθετικός είναι προιόν της ακαδημία των Μπλε, και η Τσέλσι θέλει να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ