Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 0-1 (Vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 0-1 (Vid)

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 1-0 μέσα στο Όλντ Τράφορντ για την 6η αγωνιστική της Premier League με τον Μρούνο Φερνάντες να χάνει πέναλτι στο τέλος και να γίνεται ο μοιραίος παίκτης.

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 1-0 μέσα στο Όλντ Τράφορντ για την 6η αγωνιστική της Premier League με τον Μρούνο Φερνάντες να χάνει πέναλτι στο τέλος και να γίνεται ο μοιραίος παίκτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε για την 6η αγωνιστική την Άστον Βίλα στο Όλντ Τράφορντ με τους «χωριάτες» δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών να σκοράρουν με τον Χάουζ και να φεύγουν με το τρίποντο της νίκης. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μάντσεστερ έχασε πέναλτι με τον Φερνάντες να γίνεται ο μοιραίος παίκτης για τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Έτσι η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Τσέλσι από τη Σίτι για να βρεθεί στην κορυφή, γεγονός που δίνει την ευκαιρία στην Λίβερπουλ να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας σε περίπτωση νίκης απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Ο αγώνας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε αρκετά δυναμικά τον αγώνα και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως καταφέρουν κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε έντεκα τελικές αλλά να μην μπορεί σε καμία από αυτές να απειλήσει σοβαρά τον Μαρτίνεζ και οι δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο με την Γιουνάιτεντ να χάνει ευκαιρίες και να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Όλα αυτά μέχρι το 88ο λεπτό όταν η Άστον Βίλα σόκαρε την Γιουνάιτεντ με τον Χάουζ, ο οποίος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πτοήθηκε και στις καθυστερήσεις του αγώνα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπρούνο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στα «περιστέρια» και δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Κριστιάνο Ρονάλντο

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Μάτι Κας, Κόνσα, Χάουζ, Μινγκς, Τάργκετ, Ράμσεϊ, Ντόουγκλας Λουίζ, Μακγκίν, Ίνγκς, Γουότκινς

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάτεντ – Άστον Βίλα

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ