Σόλσκιερ – «Βασικός μας εκτελεστής στα πέναλτι είναι ο Μπρούνο»

Σόλσκιερ – «Βασικός μας εκτελεστής στα πέναλτι είναι ο Μπρούνο»

Ο Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ ξεκαθάρισε πως βασικός εκτελεστής των πέναλτι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μπρούνο Φερνάντεζ.

Την κατάσταση ως προς το ποιος είναι ο βασικός εκτελεστής των πέναλτι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθάρισε ο τεχνικός της ομάδας, Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τόνισε πως αυτή είναι δουλειά του Μπρούνο Φερνάντεζ, ωστόσο επισήμανε ότι υπάρχουν κι άλλοι εξαιρετικοί εκτελεστές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η δήλωση του Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ:

«Ο Μπρούνο είναι ο βασικός εκτελεστής για τα πέναλτι. Είναι εξαιρετικός. Οπως και ο Κριστιάνο, ο οποίος πιθανότατα έχει πετύχει τα περισσότερα πέναλτι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οπότε έχουμε καλούς εκτελεστές. Απλά ήταν μια άτυχη στιγμή για να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Μπρούνο είναι ένας καλός εκτελεστής πέναλτι και πρέπει να το στηρίξουμε μετά από αυτό.

Αυτό όμως που δεν μου άρεσε ήταν όταν οι οπαδοί της Άστον Βίλα και οι παίκτες της προσπαθούσαν να τον επηρεάσουν, πριν την εκτέλεση. Το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό, πήραν αυτό που ήθελαν, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ