Σα – Δείχνει την πλάτη του σε Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Φερνάντες! (pic, vid)

Σα – Δείχνει την πλάτη του σε Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Φερνάντες! (pic, vid)

Με τη σημερινή του ασίστ, ο Ζοσέ Σα κατάφερε να αφήσει πίσω του, ποδοσφαιριστές όπως τους Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Φερνάντες!

Μπορεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γουλβς σήμερα να ήταν ο Ραούλ Χιμένες που σκόραρε μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ωστόσο μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε ο Ζοσέ Σα.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολλές επεμβάσεις απέναντι στη Σαουθάμπτον και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν πίσω, δίνοντας έτσι μαζί με τον Μεξικανό επιθετικό το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι επεμβάσεις που «τρέλαναν» τους Άγγλους. Διότι, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήταν αυτός που «σέρβιρε» το γκολ στον Χιμένες, καταγράφοντας και την πρώτη του ασίστ.

Και με τη συγκεκριμένη ασίστ, ο Σα βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά από ονόματα που… τρομοκρατούν! Μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League, κανένας εκ των Ρονάλντο, Ντε Μπρόινε, Μανέ και Μπρούνο Φερνάντες δεν έχουν δημιουργήσει κάποιο γκολ για την ομάδα τους, κάτι που τοποθετεί τον Σα πιο πάνω στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ