Φερνάντες – «Εχω μάθει να ζω με την κριτική»

Φερνάντες – «Εχω μάθει να ζω με την κριτική»

Το σύνθημα για το... comeback έστειλε μέσα από τα social media ο Μπρούνο Φερνάντες που ήταν ο μοιραίος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν ο «μοιραίος» παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, στην εντός έδρας ήττα από την Αστον Βίλα με 1-0, για την Premier League. Οι «χωριάτες» προηγήθηκαν στο 88ο λεπτό με κεφαλιά του Χάουζ και στις καθυστερήσεις οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πέναλτι, που απέτυχε να αξιοποιήσει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Γιουνάϊτεντ στο πρωτάθλημα και ο Φερνάντες, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι, εμφανίσθηκε μετά το ματς, λυπημένος, αλλά και αποφασισμένος για την συνέχεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Instagram:

«Κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από εμένα που έχασα το πέναλτι και την ήττα που ακολούθησε. Η κριτική και οι αντίθετες απόψεις, είναι ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου. Έχω μάθει να ζω με αυτό, ακόμη και χρησιμοποιώντας το, για να βελτιωθώ και να μην σταματήσω ποτέ να προσπαθώ. Θα επιστρέψω πιο δυνατός, γιατί αυτά είναι τα πρότυπα μου, αλλά κυρίως για τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας υποστηρίζουν πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ