Ξέσπασμα οπαδών για Κέιν – «Να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της Τότεναμ»

Ξέσπασμα οπαδών για Κέιν – «Να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της Τότεναμ»

Ο Χάρι Κέιν διάγει μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, με τους οπαδούς της Τότεναμ όμως να μην... αντέχουν άλλο και να ξεσπούν στον Άγγλο επιθετικό.

Το ποτήρι της υπομονής για τον Χάρι Κέιν ξεχείλησε για τους οπαδούς της Τότεναμ.

Η ήττα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με 3-1 από την Άρσεναλ έφτασε τον κόμπο στο χτένι για τους υποστηρικτές των Spurs, οι οποίοι ξέσπασαν κατά του Άγγλου επιθετικού.

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες, που ένας δεν θέλει να τον δει να ξαναφορά τη φανέλα της ομάδας: «Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τέτοια ντροπή που υποστηρίζω τη Τότεναμ. Δεν θέλω να ξαναδώ τον Χάρι Κέιν να φορά τη φανέλα των Spurs».

Ο Άγγλος επιθετικός έχει μείνει άσφαιρος μετά από τέσσερις συμμετοχές στη Premier League, μετρώντας μέχρι στιγμής τρία γκολ στη σεζόν, δύο στα προκριματικά του Europa Conference League και ένα στο Carabao Cup.

Οι εμφανίσεις του έρχονται ως συνέχεια των όσων συνέβησαν το περσινό καλοκαίρι, με τον Κέιν να ζητά να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αλλά τον Ντάνιελ Λίβι να λέει επανειλλημένα όχι στις προσφορές της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γκάρι Νέβιλ σχολίασε για την κατάσταση που βιώνει ο Κέιν στο SkySports λέγοντας τα εξής: «Ο Κέιν δεν φαίνεται ευτυχισμένος, δεν μοιάζει με τον εαυτό του όσον αφορά τη γλώσσα του σώματος. Φαίνεται ότι εξακολουθεί να έχει την καλοκαιρινή κατάσταση. Θα μπορούσε να είχε πετύχει δύο ή τρία γκολ και να εκτελέσει κάποιο πέναλτι, αλλά δεν είναι ο εαυτός του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ