Το τρελό story με τον γείτονα του Σερ Άλεξ που παραλίγο να κερδίσει συμβόλαιο από τη Γιουνάιτεντ (pics)

Το τρελό story με τον γείτονα του Σερ Άλεξ που παραλίγο να κερδίσει συμβόλαιο από τη Γιουνάιτεντ (pics)

Μία τρελή ιστορία, αποκάλυψε ένας πρώην γείτονας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον...

Μερικές φορές πρέπει να ρισκάρεις. Να κάνεις το… απίθανο, ακόμα και αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Να κάνεις αυτό που πολλοί άλλοι το φοβούνται μόνο στη σκέψη.

Αυτό έκανε πριν από πολλά χρόνια ο Μαξ Λόνσντεϊλ που ζούσε στο Μάντσεστερ. Ο… μικρός Μαξ είχε γείτονα τον μεγάλο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο θαύμαζε σε μεγάλο βαθμό. Στα 18 του χρόνια, ο Μαξ Λόνσντεϊλ είχε το όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ωστόσο η ΜακΚσελφίλντ τον αποδεύσμευσε, κόβοντας του τα… φτερα.

Τι έκανε ο Λόνσντεϊλ; Πήγε και χτύπησε την πόρτα του Σερ Άλεξ. Και του ζήτησε να τον δοκιμάσει στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Αφού έδωσε μερικά dvd στη γυναίκα του Σκωτζέσου τεχνικού, μίλησε την επόμενη ημέρα με τον ίδιο τον Σερ Άλεξ και εκείνος του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του, αφού πρώτα του έκανε μερικές σχετικές ερωτήσεις.

Ο τότε 18χρονος Μαξ, δοκιμάστηκε για τέσσερις εβδομάδες με τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο στο τέλος δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο συμβόλαιο. Ο Σερ Άλεξ ωστόσο του ανέφερε πως η πόρτα του Κάρινγκτον θα ήταν πάντα ανοιχτή σε περίπτωση που ήθελε να προπονηθεί, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το μεγαλείο του.

Ένα πραγματικά τρομερό στόρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ