Aσπίδα Σόλσκιερ στον Σάντσο – «Οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν»

Aσπίδα Σόλσκιερ στον Σάντσο – «Οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν»

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ υπερασπίστηκε τον Τζέισον Σάντσο μετά τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα.

Mπορεί ο Τζέισον Σάντσο, να μην έχει ξεκινήσει όπως όλοι περίμεναν, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλο αυτά ο Αγγλος μεσοεπιθετικός απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός ερωτηθείς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης των Κόκκινων Διαβόλων με την Εβερτον, σήκωσε ασπίδα προστασίας, προς τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η συνέντευξη (σ.σ. του Σαουθγκέιτ) έγινε πριν από το βράδυ της Τετάρτης;Ο Τζέιντον ήταν εξαιρετικός, ο κόσμος τον λάτρεψε. Νομίζω ότι ένιωσε αυτή τη σχέση με τους οπαδούς κι αυτό θέλουμε από εκείνον, να είναι άμεσος, θετικός, να ξεπερνά πολλές φορές τους υπόλοιπους. «Δεν έχει σκοράρει ακόμα, αλλά εκείνο το βράδυ (Τετάρτη) σκέφτηκα, ναι, αυτός είναι ο Τζέιντον και θα δούμε πολλά πράγματα από αυτόν»

Και ο Γκάρεθ ανέφερε επίσης είναι σημαντικό ο Τζέιντον να γνωρίζει ότι πιστεύει σε αυτόν. Έχουν επενδύσει χρόνο σε αυτόν. Θα γίνει ένας κορυφαίος παίκτης. Οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ