Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ένας Ρονάλντο δεν φέρνει την άνοιξη… (pics, vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ένας Ρονάλντο δεν φέρνει την άνοιξη… (pics, vids)

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έχασε ακόμη δύο βαθμούς απέναντι στην Έβερτον, εμφάνισε για άλλη μία φορά τα κλασικά της προβλήματα και ετοιμάζεται να μπει σε ένα πρόγραμμα φωτιά, έχοντας να διαχειριστεί και την γκρίνια του κόσμου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε κρίση. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ «πέταξε» ακόμη δύο βαθμούς στη μάχη της Premier League, καθώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο «Όλντ Τράφορντ» δεν κατάφερε να… γευτεί τη νίκη, μένοντας στο 1-1 με την Έβερτον.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν και πάλι κατώτεροι των προσδοκιών και εάν δεν ήταν για χιλιοστά πιο μπροστά ο Γέρι Μίνα, θα είχαν ηττηθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο… σπίτι τους.

Δεν είναι κρυφό πως η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να πείσει τους φιλάθλους της μέχρι στιγμής. Εκτός από τα παιχνίδια με Λιντς και Νιούκαστλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ζοριστεί αρκετά στις αναμετρήσεις της.

Όπως και στην τελευταία της νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ, όπου χρειάστηκε ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων. Στα τελευταία της έξι παιχνίδια σε όλες της διοργανώσεις, η Γιουνάιτεντ έχει τρεις ήττες, μία ισοπαλία και δύο νίκες.

Και μάλιστα, αυτές οι δύο νίκες έχουν έρθει και οι δύο με γκολ στο 90′! Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπαίνουν στη διακοπή στο -2 από την κορυφή και δεν δείχνουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Από το ντεμπούτο του Ρονάλντο, μέχρι και το παιχνίδι με τα «ζαχαρωτά» η Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει συνολικά 10 γκολ, με τον Ρονάλντο να έχει μερίδιο στο 40% των συγκεκριμένων τερμάτων. Παράλληλα, σε κανένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια, η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία.

Όλα αυτά, έχοντας να προετοιμαστούν για ένα πρόγραμμα… φωτιά. Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να μπει σε ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο έχει έξι ντέρμπι στις επόμενες επτά αναμετρήσεις της!

Η Γιουνάιτεντ επιστρέφει από τη διακοπή και πάει στο Λέστερ, με την αναμέτρηση να είναι must win μετά και τις δυο συνεχόμενες απώλειες. Ακολουθεί το ντέρμπι των… ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, πριν ταξιδέψει για την πρωτεύουσα όπου θα κοντραριστεί με τη Τότεναμ.

Έπειτα, έχει το ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ», ενώ θα έχει την ευκαιρία να… ανασάνει απέναντι στη Γουότφορντ πριν δώσει δύο ντέρμπι με την Τσέλσι και την Άρσεναλ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα δύο παιχνίδια με τη Βίλα και την Έβερτον ήταν υπερπολύτιμα για τους «κόκκινους διαβόλους», τα οποία ωστόσο πήγαν αμφότερα στραβά. Ο Σόλσκιερ τώρα θα πρέπει να διαχειριστεί μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς εκτός από το πολύ δύσκολο πρόγραμμα θα πρέπει να… ρίξει και τους τόνους, καθώς μόνο θετικό δεν είναι το κλίμα γύρω από την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ