Μάντσεστερ Σίτι – Ανησυχία για πιθανή επανάληψη εικόνων του 2018 (pics, vids)

Μάντσεστερ Σίτι – Ανησυχία για πιθανή επανάληψη εικόνων του 2018 (pics, vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται σήμερα το απόγευμα στο Άνφιλντ (16:30) και δεν θα ήθελε με τίποτα να ξαναζήσει όσα συνέβησαν πριν τρία χρόνια.

Τα ντέρμπι στην Αγγλία πολλές φορές δε μένουν μόνο στον αγωνιστικό χώρο, θυμίζοντας εικόνες Βαλκανίων και αυτό η Μάντσεστερ Σίτι το γνωρίζει καλά ενόψει του σημερινού ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Οι «Πολίτες» φοβούνται πιθανή επανάληψη των γεγονότων που συνέβησαν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο πριν από τρία χρόνια, όταν οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

Ο Πεπ Γκιουαρντιόλα αναφερόμενος στα γεγονότα ελπίζει πως αυτή τη φορά όλα θα κυλήσουν ομαλά:

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημο ήταν. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ .Είμαι σίγουρος ότι η αστυνομία και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ κατάλαβαν την κατάσταση και πήραν τα κατάλληλα μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός της Σίτι.

Το 2018 οι οπαδοί των «Reds» εκσφενδόνισαν αντικείμενα με μερικά να θρυμματίζουν ένα τζάμι του πούλμαν της Σίτι. Μάλιστα εβδομάδες πριν τα επεισόδια είχε γίνει… προετοιμασία με κάλεσμα μέσω ηλεκτρονικού φυλλαδίου που ενημέρωνε για το σχέδιο:

«Να τους φοβίσουμε και να τους στείλουμε πίσω με τις ουρές στα σκέλια πριν αρχίσει καν το ματς. Θα τους δείξουμε επ’ ακριβώς τι δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα που έδινε οδηγίες για συγκέντρωση 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με φωτοβολίδες και μπύρες στα χέρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ