Τότεναμ – Αστον Βίλα 2-1 (vid)

Τότεναμ – Αστον Βίλα 2-1 (vid)

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 2-1 της Αστον Βίλα και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη, μετά από τρεις σερί ήττες – Σοκ στις καθυστερήσεις για Γουέστ Χαμ, ισοπαλία για Λέστερ.

Τρίποντο… ανάσα για την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν εντός έδρας με 2-1 της Αστον Βίλα, για την 7η αγωνιστική της Premier League και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη, μετά από τρεις σερί ήττες. Οι Χόιμπεργκ (27’) και Λούκας (71’) τα γκολ για τους Λονδρέζους, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα σε 1-1 στο 67’ ο Γουάτκινς.

Σοκ στις καθυστερήσεις για την Γουέστ Χαμ, που ηττήθηκε με 2-1 από την Μπρέντφορντ, ενώ η Λέστερ ήρθε 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας.

Σήκωσε κεφάλι η Τότεναμ

Στο «Tottenham Hotspur Stadium», η Τότεναμ ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Αστον Βίλα, καθώς προερχόταν από τρείς σερί ήττες. Στο 27’ ο Σον έστρωσε στον Χόιμπεργκ, αυτός στόπαρε ωραία και με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-0 για τους Πετεινούς.

Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Γουάτκινς, μετά την σέντρα του Τάργκετ, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λούκας έδωσε ξανά προβάδισμα στην Τότεναμ. Ο Σον έκανε τρομερή ενέργεια, σέντραρε από αριστερά και ο Λούκας με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 78’ ο Γιορίς είπε «όχι» στον Ινγκς, ενώ στο 83’ ο Λο Σέλσο δεν κατάφερε να σκοράρει, παρότι σούταρε από πλεονεκτική θέση.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρεγκιλόν, Ρομέρο, Σκιπ, Έμερσον, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Εντομπελέ (76’ Λο Σέλσο), Λούκας (89’ Χιλ), Σον, Κέιν

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Χαουζ (81’ Τραορέ), Μινγκς, Τάργκετ, Κονσά, ΜαΓκίνΚας, Ντόουγκλας, Λουίζ, Ράμσεϊ (76’ Μπουενδιά), Ινγκς (89’ Άρτσερ), Γουότκινς

Ούτε τώρα η Λέστερ

Η Τότεναμ μπορεί να πήρε το τρίποντο και να σήκωσε κεφάλι, αλλά η Λέστερ παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκης.

Οι Αλεπούδες ήρθαν 2-2 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, παρότι είχαν προηγηθεί με 2-0. Στο 31’ ο Ιεανάτσο με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Λέστερ και στο 37’ ο Βάρντι με σουτ, μετά την ωραία ενέργεια του Μπαρνς, διπλασίασε τα τέρματα της Λέστερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι όμως ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 61’ ο Ολίσε με διπλή προσπάθεια μείωσε σε 2-1, ενώ στο 72’ ο Σλουπ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Μίτσελ, Γκουεχί, Μιλιβόγιεβτς, ΜακΆρθουρ, Γκάλαχερ (71’ Σλουπ), Ζαχά, Εντουάρντ (84’ Μπεντεκέ), Αγιού (53’ Ολίσε)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάιν, Σογιουντσού, Βέστεργκαρντ, Μπέρτραντ, Τσάουντρι (60’ Σουμαρέ), Τίλεμανς, Λούκμαν (80’ Ολμπράιτον), Μπαρνς, Βάρντι, Ιεανάτσο (71’ Μάντισον)

Ηττα – σοκ για την Γουέστ Χαμ

Με γκολ του Βισά στις καθυστερήσεις, η Μπρέντφορντ έκανε το «μπαμ» της αγωνιστικής, επικρατώντας με της Γουέστ Χαμ με 2-1.

Στο 20’ ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε το σουτ του Κανός, αλλά ο Εμπεουμό πήρε το… ριμπάουντ και με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεσή τους και στο 57’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν. Ο Ραγιά έσωσε μετά από σουτ του Μπόουεν και στο 61’ ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ είπε «όχι» στον Αντόνιο.

Στο 80’ τελικά η Γουέστ Χαμ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπόουεν και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο. Στο 90+4’ όμως οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Βίσα έκαναν το 2-1 και πήραν μια σπουδαία νίκη.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Τσουφάλ, Σόυτσεκ, Ζουμά, Ράις, Φορνάλς, Μπενραχμά, Μπόουεν, Αντόνιο

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ραγιά, Γιάνσον, Ζανκά, Πίνοκ, Χένρι, Νόργκααρντ, Ονιεκά (82’ Βισά), Κανός, Μπαπτίστ (28’ Γένσεν), Εμπεουμό (82’ Μπιντστουρπ), Τόνεϊ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ