Νέβιλ – «Ο Ρονάλντο αυξάνει την πίεση στον προπονητή του»

Νέβιλ – «Ο Ρονάλντο αυξάνει την πίεση στον προπονητή του»

O Γκάρι Νέβιλ μετά το 1-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον στο Όλντ Τράφορντ άσκησε κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την συμεριφορά του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον, αλλά πέρασε ως αλλαγή το τελευταίο ημίωρο και με τις αντιδράσεις του φάνηκε ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος.

Ο Γκάρι Νέβιλ σχολίασε την στάση του Πορτογάλου σούπερσταρ, λέγοντας πως όλη αυτή η συμπεριφορά του Ρονάλντο μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα και ότι αυξάνει την πίεση στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Επιπλέον, τόνισε πως δεν γίνεται να παίζει πάντα ή να σκοράρει πάντα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκάρι Νέβιλ: 

«Ο Ρονάλντο εκνευρίζεται όταν δεν παίζει, όταν δεν σκοράρει ή όταν δεν κερδίζει η ομάδα του. Το ξέρουμε αυτό. Έφυγε μετά το 1-1 από το γήπεδο μουρμουρίζοντας και όλοι έμειναν να αναρωτιούνται: Με ποιον είναι εκνευρισμένος;

Όλο αυτό μόνο καλό δεν κάνει στον προπονητή. Ο Κριστιάνο είναι αρκετά έξυπνος για να αντιλαμβάνεται ότι με τέτοιες κινήσεις θα φέρει ακόμη περισσότερη πίεση στον Σόλσκιερ. Θα πρέπει να γίνει διαχείριση. Δεν γίνεται να παίζει πάντα ή να σκοράρει πάντα. Με το να αποχωρεί έτσι από το γήπεδο, αυξάνει την πίεση στον προπονητή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ