Λίβερπουλ : Εξετάζει Ντράξλερ

Λίβερπουλ : Εξετάζει Ντράξλερ

Η Λίβερπουλ κοιτάζει από τώρα τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις της για να μπορέσει να βελτιώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Ο προπονητής της, Γιούργκεν Κλοπ, γνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε Αγγλία και Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του Τζούλιαν […]

Η Λίβερπουλ κοιτάζει από τώρα τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις της για να μπορέσει να βελτιώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Ο προπονητής της, Γιούργκεν Κλοπ, γνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε Αγγλία και Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του Τζούλιαν Ντράξλερ της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γερμανός αριστερός εξτρέμ παρακολουθείται από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και αναμένεται να είναι στο ρόστερ της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ωστόσο, με τις ελεύσεις των Νεϊμάρ και Εμπαπέ, είναι δύσκολο να έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στην Παρί. Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ θα προχωρήσει με μια ενδεχόμενη πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ