Κόντε : «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο Αγγλίας»

Κόντε : «Να κατακτήσουμε το Κύπελλο Αγγλίας»

Ο Αντόνιο Κόντε πιστεύει πως η Τσέλσι φέτος μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Τσέλσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας νικώντας τη Λέστερ στην παράταση με 2-1 και ο Αντόνιο Κόντε ελπίζει η ομάδα του φέτος θα κατακτήσει το τρόπαιο που έχασε πέρσι στον τελικό.

Μάλιστα η κλήρωση του έκανε το χατίρι, καθώς απέφυγε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ που συγκρούονται μεταξύ τους και θα αντιμετωπίσει τη Σαουθάμπτον για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό

Ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πάθος που έδειξαν και ευχήθηκε αυτή τη φορά να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ματς με την Λέστερ: «Μετά από παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να παλέψουμε για την πρόκριση σε μια μάχη 120 λεπτών. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος που έδειξαν.

Θα είναι δύσκολο απέναντι στη Σαουθάμπτον αλλά θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε φέτος αυτή τη διοργάνωση, η οποία σημαίνει πολλά για το ποδόσφαιρο της Αγγλίας. Πέρυσι ηττηθήκαμε στον τελικό και ελπίζω φέτος να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ