«Κλείνει» Ράμσεϊ η Νιούκαστλ

«Κλείνει» Ράμσεϊ η Νιούκαστλ

Η πρώτη μεταγραφή της... νέας Νιούκαστλ αναμένεται να είναι ο Άαρον Ράμσεϊ τον Γενάρη.

Ο Άαρον Ράμσεϊ αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της Νιούκαστλ τον Ιανουάριο. Ο Ουαλός διεθνής μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το 2019 από την Αρσεναλ, το καλοκαίρι αναμενόταν να φύγει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, αλλά τελικά παρέμεινε, μετά την πρόσληψη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ράμσεϊ μίλησε με τον νέο κόουτς της «κυρίας», έλαβε εγγυήσεις για χρόνο συμμετοχής και παρέμεινε, έχοντας, όμως, εξασφαλίσει την υπόσχεση της διοίκησης πως τον Ιανουάριο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα σε όποια ομάδα αποφασίσει.

Γουέστ Χαμ και Εβερτον ήδη «διαγκωνίζονται» για τα δικαιώματα του Ουαλού διεθνή μέσου, αλλά η Νιούκαστλ φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει μαζί του.

Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας αναμένεται να είναι η πρωταθλήτρια των μεταγραφών το χειμώνα, μετά την έλευση των βαθύπλουτων Σαουδαράβων επενδυτών. Εκτός του Ράμσεϊ η Νιούκαστλ θα καταθέσει προτάσεις για Τζέιμς Ταρκόφσκι και Τσέσι Λίνγκαρντ σε Μπέρνλι και Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, ενώ είναι σ’ επαφές με τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ