Πογιέτ – «Πρέπει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Καβάνι»

Πογιέτ – «Πρέπει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Καβάνι»

Σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε πως ο Έντισον Καβάνι θα πρέπει σύντομα να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έντισον Καβάνι μπορεί το καλοκαίρι να πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, ωστόσο Μέσα Ενημέρωσης από την Αργεντινή κάνουν λόγο πως ο Ουρουγουανός επιθετικός τον Γεναρή θα φορέσει την φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ισπανικά Μέσα μιλούν για ενφιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί το καλοκαίρι να υπέγραψε την επέκταση του συμβοαλαίο του για έναν ακόμη χρόνο, όμως μετά την έλευση του Κρισιάνο Ρονάλντο τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά, καθώς έχει χάσει την θέση του από την βασική ενδεκάδα και δεν έχει πάρει τις ανάλογες συμμετοχές που θα ήθελε και έτσι έχει στόχο να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης Γκουστάβο Πογιέτ και συμπατριώτης του Έντισον Καβάνι σε δηλώσεις του στο «talksport» τόνισε πως ο Ουρουγουανός επιθετικός θα έπρεπε σύντομα να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ στο «talksport»: 

«Ο ερχομός του Ρονάλντο δεν του αφήνει πολλά περιθώρια. Πρέπει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και να παίξει σε μια ομάδα, όπου θα είναι βασικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ