Κλοπ για Νιουκάστλ: «Είναι η τρίτη ομάδα που ανήκει σε μια χώρα, τίθεται θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Κλοπ για Νιουκάστλ: «Είναι η τρίτη ομάδα που ανήκει σε μια χώρα, τίθεται θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Την δυσαρέσκεια του για την εξαγορά της Νιουκάστλ εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

H Nιουκάστλ άλλαξε σελίδα, μετά την εξαγορά της από το fund από τη Σαουδική Αραβία, με τους οπαδούς της ομάδας να ευελπιστούν ότι οι Καρακάξες θα μπουν σφήνα στις μεγάλες ομάδες της Premier League.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για αυτήν την εξέλιξη στο αγγλικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι υπάρχει θέμα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ παράλληλα μίλησε για το κατά πόσο ισχύει πια το Financial Fair Play.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Λίβερπουλ:

«Προφανώς υπάρχουν ανησυχίες για τα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τι θα σημαίνει για το ποδόσφαιρο αυτό; Πριν λίγους μήνες είχαμε ένα τεράστιο ζήτημα για τη European Super League κ
αι τους 12 συλλόγους. Τώρα όμως δημιουργείται μια σούπερ ομάδα που σε λίγα χρόνια θα έχει μόνιμη θέση στο Champions League

Είναι ξεκάθαρο. Σε 5-6 χρόνια θα είναι υπερδύναμη. Έχουν αρκετά λεφτά ώστε ακόμα και αν πάρουν λάθος αποφάσεις στην αρχή, μετά να πάρουν τις σωστές και να φτάσουν εκεί που θέλουν. Το τί ισχύει και αν υφίσταται ακόμα το Financial Fair Play κανείς δεν ξέρει. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι πως μια θα δημιουργηθεί μια νέα υπερδύναμη.

Η Premier League σκέφτηκε “Ας το αφήσουμε”, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Είναι ο τρίτος σύλλογος που ανήκει πια σε μια ολόκληρη χώρα. Αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ