Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-2 – Σαρωτική Λέστερ, σταμάτησε το σερί της Γιουνάιτεντ

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-2 – Σαρωτική Λέστερ, σταμάτησε το σερί της Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε κόντρα στην Λέστερ, ωστόσο οι Αλεπούδες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησαν με 4-2 - Καθάρισε η Σίτι με Μπερνάρντο Σίλβα και Ντε Μπρόινε.

Στο πιο απαιτητικό τεστ της σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πήρε καλό βαθμό. Η ομάδα του Όλε Γκούνερ Σόλσκιερ αν και προηγήθηκε με την γκολάρα του Γκρίνγκουντ, τελικά ηττήθηκε στο King Power Stadium από την Λέστερ (4-2) και απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή της βαθμολογίας.

Tρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται στο -4 από την πρώτη θέση και την Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα από τις Αλεπούδες σε όλες τις διοργανώσεις.Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς σταμάτησε το απίστευτο αήττητο σερί της Γιουνάιτεντ στα εκτός έδρας παιχνίδια (19Ν,10Ι) ανεβαίνοντας σημαντικά στην βαθμολογία.

Το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου δεν προϊδέαζε το τι θα επακολουθήσει στο δεύτερο μέρος. Ο Σουγιουντσού έκανε το 2-1 στο 78΄, ο Ράσφορντ απάντησε στο 82΄, ωστόσο ο Βάρντι στην επόμενη φάση έκανε το 3-2, με τον Ντάκα στις καθυστερήσεις του αγώνα να κάνει το 4-2.

Καθάρισε με Μπερνάρντο και Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι

Επαγγελματική νίκη σημείωσε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έκαμψαν την αντίσταση της Μπέρνλι και μείωσαν την διαφορά στο πόντο από την κορυφή και την Λίβερπουλ.

Οι Πολίτες πήραν το προβάδισμα στο 12΄ με τον Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η Μπέρνλι δεν «μάσησε» στην συνέχεια, έχασε τις ευκαιρίες της αλλά το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε τον έλεγχο του αγώνα, και στο 70΄ ο Ντε Μπρόινε σφράγισε την νίκη της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, η Σίτι δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαχειριστεί το παιχνίδι και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στην Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ