Εκστασιασμένος με τον Μπερνάρντο Σίλβα ο Γκουαρντιόλα

Εκστασιασμένος με τον Μπερνάρντο Σίλβα ο Γκουαρντιόλα

Εμφάνιση από... άλλο πλανήτη έκανε σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Πορτογάλος άσος με την Μπέρνλι.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ήταν «εκτός αυτού του κόσμου», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφερόμενος στην εμφάνιση του Πορτογάλου άσου στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε μάλιστα πως ο 27χρονος άσος θύμισε κάποιες στιγμές την κατάσταση που βρισκόταν τη σεζόν 2018-19 που η Σίτι κατέκτησε τον τίτλο.

«Είναι στην καλύτερη κατάσταση, μαζί με τον Ρόδρι», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους. «Από την αρχή της σεζόν, ο Μπερνάρντο ήταν στο ίδιο επίπεδο με τη δεύτερη σεζόν όταν κερδίσαμε τον τίτλο με 98 βαθμούς. Ήταν εκτός αυτού του κόσμου, με τον τρόπο που έπαιζε. Αμυντικά και επιθετικά, είναι τόσο διαισθητικός. Πέτυχε ένα γκολ, το οποίο ήταν σημαντικό γι αυτόν. Η απόδοση του Μπερνάρντο ήταν και πάλι εξαιρετική», πρόσθεσε.

Ο Σίλβα έχει παίξει περισσότερα από 200 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σίτι, από τότε που έφτασε από την Μονακό το 2017. «Ξέρουμε πώς τον θέλουμε, πώς τον αγαπάμε, αλλά ταυτόχρονα θέλω να πω, όχι μόνο για τον Μπερνάρντο, αλλά για όλους τους, πώς θέλω το καλύτερο από αυτούς και πρέπει να είναι χαρούμενοι που είναι εδώ για να αποδώσουν καλά», είπε ο Γκουαρντιόλα.

«Ο Μπερνάρντο είναι ποδοσφαιριστής και ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει οπουδήποτε. Τον ενθαρρύνω να συνεχίσει έτσι γιατί είμαι σίγουρος ότι παίζοντας σε αυτό το επίπεδο θα είναι πιο ευτυχισμένος και θα χαρεί να είναι εδώ μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ