Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φοβούνται νέο «ντου» με τη Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φοβούνται νέο «ντου» με τη Λίβερπουλ

Ένα νέο «ντου» όπως εκέινο του περασμένου Μαϊου κόντρα στη Λίβερπουλ, φοβούνται οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εν όψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Κλοπ.

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μετά τα συνεχόμενα «στραβοπατήματα», η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ηττήθηκε στο King Power απέναντι στη Λέστερ και έμεινε στο -5 από την κορυφή.

Όλα αυτά, την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται για ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά με το μεγάλο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Λίβερπουλ. Ένα παιχνίδι, το οποίο ωστόσο ενδέχεται να έχει επεισόδια, παρόμοια με εκείνα του περασμένου Μαϊου.

Σύμφωνα με την Daily Star, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φοβούνται πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα νέο «ντου» στο γήπεδο και να μην αφήσουν το παιχνίδι να διεξαχθεί, όπως είχαν κάνει και τον περασμένο Μαϊο στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα άσχημα αποτελέσματα και η μεγάλη κόντρα των φιλάθλων με τη διοίκηση, έχουν βάλει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να σκέφτονται τα… χειρότερα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ