Τρίπιερ: «Θέλω να παίξω ξανά στην Premier League»

Τρίπιερ: «Θέλω να παίξω ξανά στην Premier League»

Ο Κίραν Τρίπιερ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσεκάρει την περίπτωσή του.

Ο Κίραν Τρίπιερ μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν τον αφήνει ασυγκίνητο η προοπτική να επιστρέψει στην Premier League.

«Θα ήθελα πολύ να παίξω ξανά στην Premier League. Είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν κρύβω πως θα ήθελα να παίξω ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου», ανέφερε ο 31χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος ανήκει στους «ροχιμπλάνκος» από το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποκτήθηκε από την Τότεναμ έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στα ραντάρ της τον Άγγλο διεθνή, καθώς ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία των Γουάν-Μπισάκα και Ντιόγκο Νταλότ.

Ο Τρίπιερ έχει σημαντική εμπειρία από το ομολογουμένως καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο καθώς εκτός από τα «σπιρούνια» έχει αγωνιστεί και στην Μπέρνλι. Συνολικά, στην Premier League έχει καταγράψει 107 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και 18 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ