Κασάνο για Ρονάλντο – «Δεν βρίσκεται καν στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων»

Κασάνο για Ρονάλντο – «Δεν βρίσκεται καν στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων»

Σύμφωνα με τον Αντόνιο Κασάνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος.

O Αντόνιο Κασάνο δεν φαίνεται να είναι και τόσο…φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός εξέφρασε την άποψη πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν βρίσκεται στην πεντάδα με τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο άλλοτε επιθετικός των Ίντερ, Μίλαν, Ρεάλ εξέφρασε την αντίθεση του στα σχόλια του Ζόρζε Μέντες , ο οποίος πρόσφατα υποστήριξε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

«Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα και δείχνουν πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταρρίπτει τα ρεκόρ, γεγονός που τον ανεβάζει στην κατηγορία του καλύτερου παίκτη την ιστορία του ποδοσφαίρου και με μεγάλη διαφορά σε σχέση με το δεύτερο», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο γνωστός ατζέντης.

Από τη μεριά του, ο Ιταλός μιλώντας στο BoboTV στο Twitch δεν συμφώνησε με τον Μέντες, τονίζοντας: «Αρκετά από τον Ζόρζε Μέντες. Δεν είναι (ο Ρονάλντο) καν ανάμεσα στην πρώτη πεντάδα: Μέσι, Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ και Ρονάλντο (Ναζάριο) είναι σε άλλο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ