Άρσεναλ – Άστον Βίλα 3-1

Άρσεναλ – Άστον Βίλα 3-1

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα στο «Emirates» και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες.

Χαμόγελα και πάλι στην Άρσεναλ που μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα στο Λονδίνο και έπιασε το γκρουπ των ομάδων με τους 4 βαθμούς. Καλή εμφάνιση από τους «κανονιέρηδες» στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα γκολ.

Η ομάδα του Αρτέτα ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 20′ αλλά η προβολή του Παρτέι σταμάτησε στο δοκάρι. Ο μέσος της Άρσεναλ βρήκε τελικά δίχτυα τέσσερα λεπτά μετά όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Σακά στο 30′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαρτίνες σε τετ α τετ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στην Άρσεναλ μέσω VAR. για μαρκάρισμα του Τάργκετ στον Λακαζέτ. Ο Ομπαμεγιάνγκ το εκτέλεσε, ο Μαρτίνες απέκρουσε αλλά με τη δεύτερη ο Γκαμπονέζος έκανε το 2-0.

Στο 56′ ο Σμιθ-Ρόου έφυγε στην κόντρα από ωραία μπαλιά του Ομπαμεγιάνγκ και με πλασέ που κόντραρε έκανε το 3-0 κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Βίλα ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Ράμσεϊ στο 81′.

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Ταβάρες, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τομιγιάσου, Τόμας, Λοκόνγκα (73΄Μέιτλαντ-Νάιλς), Σακά , Σμιθ Ρόου, Λακαζέτ(67΄Όντεγκααρντ), Ομπαμεγιάνγκ (90+1′ Μαρτινέλι)

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνεζ, Κόνσα, Τουανζέμπε (46΄Μπέιλι), Μινγκς, Κας, ΜακΓκίν, Μπουέντια (68΄Ράμσεϊ), Ινγκς (77΄Ελ Γκάζι), Ουότκινς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ