Γιουνάιτεντ – Σχέδιο αναβάθμισης του «Όλντ Τράφορντ» με 80.000 θέσεις

Γιουνάιτεντ – Σχέδιο αναβάθμισης του «Όλντ Τράφορντ» με 80.000 θέσεις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζει να προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση του «Όλντ Τράφορντ», ώστε η χωρητικότητα του σταδίου να φτάσει τους 80.000 θεατές.

Σε μία σημαντική ενέργεια πρόκειται να προβεί η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αποφάσισε να αναδιαμορφώσει το «Ολντ Τράφορντ», επεκτείνοντας την χωρητικότητα του γηπέδου στις 80.000 θέσεις από 74.000 που χωράει σήμερα. Συγκεκριμένα, οι βελτιωτικές κινήσεις στο «Θέατρο των Ονείρων» θα επικεντρωθούν στην κερκίδα του Μπόμπι Τσάρλτον, καθώς και στην περιοχή Τύπου και VIP.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 15 χρόνια, σχεδόν όλοι οι μεγάλοι αντίπαλοι των «κόκκινων διαβόλων» στην Premier League έχουν αλλάξει γήπεδα ή έχουν εκσυγχρονίσει τα δικά τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετακόμισε στο «Έτιχαντ», της Άρσεναλ που πήγε στο «Έμιρεϊτς», αλλά και της Τότεναμ που έφτιαξε το «Τottenham Hotspur Stadium».

Επιπλέον, τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Τσέλσι ετοιμάζονται να ανακαινίσουν τα γήπεδά τους, με τους διοικούντες των «reds» να σχεδιάζουν να αυξήσουν την χωρητικότητα του «Άνφιλντ» για την σεζόν 2023-2024.

Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, τις δηλώσεις του άλλοτε μπακ των «μπέμπηδων» και νυν αναλυτή του Sky Sports, Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος είχε αναφέρει για το «Ολντ Τράφορντ», το οποίο έχει να ανακαινιστεί από το 2006, ότι είναι ένα «ερειπωμένο γήπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ