Απίθανο – Μόνο ο Μπρούνο έχει πιο πολλά γκολ από τον Σαλάχ στο «Ολντ Τράφορντ» το 2021 (pic)

Απίθανο – Μόνο ο Μπρούνο έχει πιο πολλά γκολ από τον Σαλάχ στο «Ολντ Τράφορντ» το 2021 (pic)

Κι όμως, μόνο ο Μπρούνο Φερνάντες έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο «Ολντ Τράφορντ» από το ξεκίνημα του έτους.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ πέρασε… αέρας από το «Ολντ Τράφορντ» και μετέτρεψε σε… πάρτι το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αιγύπτιος άσος ήταν συγκλονιστικός και μάλιστα έγινε μόλις ο πρώτος αντίπαλος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει χατ τρικ στο «Ολντ Τράφορντ» σε επίπεδο Premier League και μόλις ο πρώτος γενικότερα μετά τον Ρονάλντο που είχε σκοράρει τρεις φορές τον Απρίλιο του 2003 με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, με τα τρία του γκολ, ο Σαλάχ έφτασε τα έξι στο «Θέατρο των Ονείρων» μέσα στο 2021! Ο Αιγύπτιος είχε σκοράρει δύο φορές στο ματς του FA Cup στο οποίο νίκησε η Γιουνάιτεντ και άλλη μία φορά στο ματς του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν, όπου η Λίβερπουλ επικράτησε με 4-2.

Μόνο ο Μπρούνο Φερνάντες έχει σκοράρει περισσότερες φορές στο «Ολντ Τράφορντ» στις εγχώριες διοργανώσεις φέτος, καθώς ο Πορτογάλος έχει δέκα τέρματα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ