ΜακΓκρέγκορ – «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται κάποιον ανώτερο του Σόλσκιερ να αναλάβει»

ΜακΓκρέγκορ – «Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται κάποιον ανώτερο του Σόλσκιερ να αναλάβει»

Ο Κόνορ ΜακΓρέγκορ μίλησε για το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέροντας πως οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται κάποιον ανώτερο προπονητή.

Οι φωνές που θέλουν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλο και πληθαίνουν, με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να είναι ένας από αυτούς.

Ο Ιρλανδός πυγμάχος είναι γνωστός οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» και με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter τόνισε πως το πρόβλημα της ομάδας είναι πως χρειάζεται ένας άνθρωπος ανώτερος του Νορβηγού.

«Το πρόβλημα με τη Γιουνάιτεντ είναι πως πρόκειται για ένα σύνολο από νεαρούς που μιλούν μεταξύ τους. Χρειάζεσαι κάποιον ανώτερο να αναλάβει τα ηνία. Ο Όλε ήταν στον πάγκο, ενώ έπαιζε μέσα ο Ρονάλντο. Δεν είναι αρκετό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια ανάρτηση ένας ακόλουθος τον ρώτησε αν στηρίζει το «OleOut» έχει γίνει trend στο Twitter, με τον ΜακΓκρέγκορ να υποστηρίζει πως ο Σόλσκιερ θα είναι για πάντα μέρος της ομάδας.

«Ποτέ «OleOut» ανόητε. Ο Όλε θα είναι για πάντα μέρος της Γιουνάιτεντ. Ο ρόλος του πρέπει να επαναπροσδιοριστεί και να έρθει κάποιος ανώτερος», ανέφερε ο Ιρλανδός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ