Σαλάχ – Διδάσκεται στα δημοτικά της Αιγύπτου

Σαλάχ – Διδάσκεται στα δημοτικά της Αιγύπτου

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει γίνει μάθημα στα δημοτικά σχολεία της Αιγύπτου.

Η διαδρομή και τα κατορθώματα του Μοχάμεντ Σαλάχ είναι αξιοθαύμαστα. Γι’ αυτό και οι αρχές της Αιγύπτου μερίμνησαν ώστε τα επιτεύγματα του Μοχάμεντ Σαλάχ να διδάσκονται στα δημοτικά σχολεία της χώρας.

Πέρα από την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστής, ο 29χρονος στράικερ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τις κοινωνικές ευαισθησίες όσο και το φιλανθρωπικό του έργο. Σύμφωνα με τους Times, τα παιδιά της πρώτης και της δευτέρας δημοτικού θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη διαδρομή του Αιγύπτιου στράικερ μέσα από τα σχολικά βιβλία. Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρουν:

«… ο Σαλάχ θέλει να βοηθά τους άλλους και να τους δίνει την ευκαιρία να πετύχουν. Είναι ένα πρότυπο για όλους τους Αιγύπτιους, που τον αποκαλούν «ο δημιουργός της ευτυχίας»».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαλάχ έχει προσφέρει πολλά στην κοινωνία της Αιγύπτου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πόλη Ναγκρίγκ, από όπου κατάγεται, στην οποία έχει κάνει δωρεές για την αγορά ασθενοφόρων, τη δημιουργία σχολείου θηλέων αλλά και μονάδα επεξεργασίας νερού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ