Νέο «χτύπημα» δισεκατομμυριούχου στην Premier League – Περνάει σε τσέχικα χέρια η Γουέστ Χαμ (vid)

Νέο «χτύπημα» δισεκατομμυριούχου στην Premier League – Περνάει σε τσέχικα χέρια η Γουέστ Χαμ (vid)

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, μεγάλο μέρος του πλειοψηφικού πακέτου της Γουέστ Χαμ θα περάσει στα χέρια ενός Τσέχου δισεκατομμυριούχου, ο οποίος δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην ολοκληρωτική αγορά του συλλόγου!

Ακόμα ένα «μπαμ» έρχεται στην Premier League! Μετά τη Νιούκαστλ ακόμα μία ομάδα ετοιμάζεται να περάσει σε χέρια δισεκατομμυριούχου! Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και το Sky Sports, η Γουέστ Χαμ φαίνεται πως θα μεταφερθεί σε τσέχικα χέρια, καθώς ο δισεκατομμυριούχος Ντάνιελ Κρετίνσκι αναμένεται να αγοράσει μέρος του πλειοψηφικού πακέτου του λονδρέζικου συλλόγου!

Όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, ο Κρετίνσκι θα κάνει δικό του το 27% του πλειοψηφικού πακέτου της Γουέστ Χαμ και μάλιστα αναμένεται να το κάνει πολύ σύντομα. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τσέχος μεγιστάνας θα προχωρήσει σιγά-σιγά στη αγορά μεγαλύτερου ποσοστού, με τελικό… προορισμό την αγορά όλου του συλλόγου!

Ο Κρετίνσκι έχει net worth που ξεπερνάει τα τέσσερα δισεκατομμύρια, με την περιουσία του να έχει ήδη… τρελάνει τους φιλάθλους της Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ