Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Η τελευταία (;) ευκαιρία του Σόλσκιερ (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Η τελευταία (;) ευκαιρία του Σόλσκιερ (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο Λονδίνο με μοναδικό στόχο το διπλό, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να ετοιμάζεται να ρίξει την τελευταία του ζαριά...

Εσωστρέφεια, γκρίνια, δημοσιεύματα. Τα πάντα… όλα! Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διανύει τη χειρότερη του περίοδο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ημέρα που ανέλαβε τα «κλειδιά» της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων διαβόλων».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο Λονδίνο (19:30) να αντιμετωπίσει την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να κρίνει πολλά. Τόσο για τους «κόκκινους διαβόλους», όσο και για τον Σόλσκιερ, ο οποίος πλέον έχει ξεμείνει από ευκαιρίες.

Μία αναμέτρηση, η οποία έχει δύο άκρα για τον Νορβηγό και τη Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας που μπορεί να τελειώσει οριστικά την υπόθεση για τον Σόλσκιερ και να τον στείλει εκτός «Ολντ Τράφορντ» μία και καλή.

Τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, οι κακές εμφανίσεις και η «πεντάρα» από τη Λίβερπουλ έχουν βάλει στα… σχοινιά τον 48χρονο, ο οποίος φαίνεται να μην έχει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του.

Τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει νίκη στην Premier League ήταν στις 19/9 απέναντι στη Γουέστ Χαμ, έχοντας μετρήσει από τότε τρεις ήττες και μία ισοπαλία, με τα τρία παιχνίδια να τα έχει δώσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ήδη η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο -8 από την κορυφή, έχοντας μάλιστα τους ίδιους βαθμούς με την Άρσεναλ, η οποία από το ξεκίνημα της σεζόν δέχεται έντονη κριτική η οποία μάλλον είναι και άδικη, με βάση και τα τελευταία της αποτελέσματα.

Από την άλλη, σε περίπτωση νίκης και καλής εμφάνισης, τα δεδομένα θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό. Διότι πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα του big-6 της Premier League. Ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να «δουλέψει» και ως… εξάποντο, καθώς οι διαφορές αυτή τη στιγμή είναι μικρές, ενώ θα δώσει παράλληλα και ένα μεγάλο ψυχολογικό boost στον ίδιο τον Σόλσκιερ και σε όλο τον οργανισμό γενικότερα.

Γίνεται αντιληπτό πως εφόσον η Γιουνάιτεντ καταφέρει να φύγει με το διπλό από το Λονδίνο, ο Σόλσκιερ θα ανασάνει και οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βρουν επιτέλους ηρεμία. Μία ηρεμία την οποία ψάχνουν εδώ και αρκετές εβδομάδες και χρειάζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο, έχοντας παιχνίδια με με τη Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ» και με Άρσνελα και Τσέλσι στο Λονδίνο!

Ο Σόλσκιερ θα έχει σήμερα την ευκαιρία να μαζέψει την κατάσταση και να βάλει και πάλι σε σωστό δρόμο την ομάδα, φεύγοντας από την πρωτεύουσα με το «τρίποντο». Ειδάλλως θα πει «αντίο»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ