Προτάθηκε στη Νιουκάστλ ο Γκατούζο

Προτάθηκε στη Νιουκάστλ ο Γκατούζο

Η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο φαίνεται πως εξετάζεται από τους νέους ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο φέρεται να προτάθηκε στην Νιουκάστλ, όπως αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα, καθώς οι νέοι ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας καλούνται να λάβουν άμεσα αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου.

Μετά την αποχώρηση του Στιβ Μπρους οι «ανθρακωρύχοι» αναζητούν τον προπονητή που θα μπορέσει να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, πρότεινε στους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες τον άλλοτε τεχνικό της Νάπολι, Μίλαν και ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο.

Εδώ και μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας πάρα πολλά ονόματα που φέρονται υποψήφιοι για τον πάγκο της Νιουκάστλ, όπως αυτό του Αντόνιο Κόντε, αλλά και του νυν τεχνικού της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ο μεν πρώτος, όμως, περιμένει να τις εξελίξεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου το όνομά του προβάλλει ως ένα από τα επικρατέστερα για να διαδεχθεί τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση, ενώ ο Ρότζερς από την πλευρά του αισθάνεται πάρα πολύ καλά στην Λέστερ και δεν δείχνει διατεθειμένος ν΄ αφήσει τις «αλεπούδες» στα μέσα της σεζόν.

Ο Γκατούζο είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε πριν καλά-καλά προλάβει να εργαστεί στην Φιορεντίνα, στη συνέχεια το όνομά του ακούστηκε για την Τότεταμ, αλλά τελικά δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ