Νέβιλ – «Με την Λίβερπουλ ο Ρονάλντο έμοιαζε σαν μικρό αγόρι»

Νέβιλ – «Με την Λίβερπουλ ο Ρονάλντο έμοιαζε σαν μικρό αγόρι»

O Γκάρι Νέβιλ σε δηλώσεις του παρομοίασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως μικρό παιδί για την εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Τότεναμ και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Βέβαια, προς το παρόν οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται οκτώ βαθμούς μακριά από την Τσέλσι που είναι στην κορυφή και αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ανίκητη και έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ, σε δηλώσεις που έκανε στο «Sky Sports» τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα ώστε να μπορέσει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρει τα θετικά αποτελέσματα, ενώ ακόμα εξέφρασε και την απογοήτευση του για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς είπε πως του πήρε αρκετό καιρό για να βρει τη σωστή φόρμουλα στην ομάδα.

Επιπλέον, δεν άφησε ασχολίαστη και την εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ και όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος έμοιαζε σαν μικρό παιδί, καθώς ήταν αβοήθητος από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάρι Νέβιλ: 

«Όταν έχεις κάποιον σαν τον Ρονάλντο στα αποδυτήρια, πρέπει να τον βάλεις στην ομάδα. Το να αφήσουμε τον Σάντσο, τον Γκρίνγουντ και τον Ράσφορντ στον πάγκο δεν είναι το σχέδιο. Η Γιουνάιτεντ έπαιξε 4-2-3-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια, αλλά η αλλαγή στο σύστημα ταίριαξε στον Ρονάλντο. Στο ματς με την Λίβερπουλ, έμοιαζε σαν μικρό αγόρι.

Είμαι έκπληκτος με το γεγονός ότι χρειάστηκαν έξι, επτά, οκτώ εβδομάδες κακών εμφανίσεων για να βρει η ομάδα τη φόρμα της. Όπως επίσης και γιατί χρειάστηκε τόσο καιρό ο προπονητής, ο οποίος ήταν στα πρόθυρα της απόλυσης μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, να βρει τη σωστή φόρμουλα. Φάνηκε ότι κάτι συνέβη μεσοβδόμαδα και τους έφερε όλους πιο κοντά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ