Γουλβς – Έβερτον 2-1 (vid)

Γουλβς – Έβερτον 2-1 (vid)

Η Γουλβς επικράτησε με 2-1 της Έβερτον στο «Μολινό» για τη 10η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 7η θέση με 16 βαθμούς.

Η Γουλβς πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Έβερτον στο «Μολινό» στο ματς που έκλεισε τη 10η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Μπρούνο Λάζε ανέβηκε στην 7η θέση με 16 βαθμούς, ρίχνοντας τα «ζαχαρωτά» (που έμειναν για 5ο σερί ματς μακριά από τη νίκη) στη 10η θέση με 14 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 15′ με τον Χι-Τσαν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Γουλβς συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ πριν την ανάπαυλα, και μάλιστα σε διάστημα 4 λεπτών. Στο 28′ ο Κίλμαν άνοιξε το σκορ και στο 32′ ο Χιμένεθ σημείωσε το 2-0.

Η Έβερτον αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοσή της και στο 66′ μείωσε σε 2-1 με τον Ιγουόμπι. Η Γουλβς έχασε μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα, με το σουτ του Τρινκάο να περνάει άουτ, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

Γουλβς: Σα, Σεμέδο, Σάις, Κόαντι, Κίλμαν, Αΐτ Νούρι, Νέβες, Μουτίνιο, Τρινκάο (79’ Ποντένσε), Χιμένες (90′ Ντεντόνκερ), Χουάνγκ (90+4′ Σίλβα)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Χολγκέιτ, Κιν, Γκόντφρεϊ, Άλαν, Γκμπαμέν (46’ Ντελφ), Τάουνσεντ, Ιβόμπι (78’ Γκόρντον), Γκρέι (90′ Ροντόν), Ριτσάρλισον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ