Λίβερπουλ – Νοκ άουτ ο Φιρμίνο

Λίβερπουλ – Νοκ άουτ ο Φιρμίνο

Τις υπηρεσίες του Ρομπέρτο Φιρμίνο θα στερηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα η Λίβερπουλ.

Η ολιγόλεπτη συμμετοχή του Ρομπέρτο Φιρμίνο στην εύκολη νίκη της Λίβερπουλ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, την περασμένη Τετάρτη (3/11), θα στοιχίσει αρκετά στον Γιούργκεν Κλοπ και την ομάδα του. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 78΄, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και θα μείνει αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως δήλωσε ο τεχνικός των «ρεντς».

Χωρίς να προσδιορίσει το διάστημα της απουσίας του, ο Κλοπ ξεκαθάρισε ότι ο Φιρμίνο δεν θα είναι έτοιμος ούτε μετά την επικείμενη διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος θα χάσει, εκτός από το ματς της Κυριακής (7/11) με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, και την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Ανφιλντ», στις 20/11, πιθανότατα και τον αγώνα του Champions League με την Πόρτο τρεις ημέρες αργότερα (23/11).

Για το ματς με τη Γουέστ Χαμ ο Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης τον τραυματία Τζο Γκόμεζ, καθώς και τον Κέρτις Τζόουνς, ο οποίος δέχθηκε μία γρατζουνιά στο μάτι κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ